Verdien veel geld met het lezen van email.!!

Hoe werkt het?: Je meld je aan bij een of meerdere sites in de top lijsten of vanuit het overzicht. Klik op de banner om je aan te melden. Je ontvangt direct een bevestigingsemail. Na het bevestigen ontvang je direct een aanmeldbonus.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je emails via deze sites. Elke email heeft een waarde. Na het lezen van een email wordt je saldo opgewaardeerd met de waarde van de email. Na enige tijd is je saldo hoog genoeg en kan deze worden uitbetaald. Voor meer informatie over hoe dit alles in zijn werk gaat zie de F.A.Q.

Behalve door het lezen van emails, bieden sommige site's ook de mogelijkheid om geld te verdienen op andere manieren. Hierover lees je meer bij de info. Hoe meer sterren hoe beter de site en hoe sneller je met deze verdient.

Het aanmelden kost slechts 1 tot 2 minuten per site. en het klikken van de emails kun je gewoon tijdens het msnen of andere activiteiten doen. Gemakkelijk geld verdienen dus.

Tip: Ben je nieuw? meld je aan bij de top 10 of de aanraders hieronder en ontdek rustig hoe alles in zijn werk gaat. Aanmelden bij de rest kan daarna altijd nog.

Wanneer je je nu bij alle sites aanmeld verdien je meer dan 25 euro aan aanmeldbonussen alleen en het kost geen cent. Geef deze site door aan vrienden en zorg dat meer mensen lid worden. want hoe meer leden hoe meer adverteerders er komen en hoe sneller wij verdienen.

Kortom: Meld je nu direct aan en verdien direct je eerste euro's!!SUPERTIP -> Meld je nu aan!

   Ipay      meer info
ipay
Aanraders

    Euroclix      meer info
euroclix

    Money Miljonair      meer info


   Zinngeld      meer info
zinngeldSite van week

   Verdienpunt      meer info
verdienpunt.nl

Nieuwe site

 Verdienplek      meer info
verdienplek
Promoten voor referrals klik hier!

Nieuwsflits:

Binnenkort beginnen wij met een nieuwsectie, hierbij wordt er elke weken tot waarschijnlijk dagelijks een update gegeven van de gebeurtenissen in de GPT wereld. Wij houden je op de hoogte van opvallende geld verdien sites waarop duidelijk snel te verdienen valt, ook zullen wij dan mededelen wanneer een goede snel geld verdienen site in een slob lijkt te komen hier melding van maken, kortom binnenkort vele informatie snel en duidelijk.

De oplettende bezoeker heeft mogelijk al gemerkt dat er al een gedeelte van de nieuwssectie is toegevoegd, suggesties zijn altijd welkom.