Wie zijn wij Belangrijk Onze honden Allerlei

logo

De voeding

   
Carnibest
Deze gezonde, natuurlijke voeding komt zo veel mogelijk tegemoet aan de natuurlijke behoefte van een hond, kat of fret namelijk: vers en rauw
Terug naar de natuur.
Honden en katten zijn gebouwd om rauw, onverhit en vers voedsel consumeren, o.a. vers vlees. Dit verse vlees bestaat uit de beste kwaliteit eiwitten voor hond en kat. Carnibest bestaat uit grote hoeveelheden spiervlees en orgaanvlees.Ook bestaat vers vlees uit natuurlijke vitamine, mineralen, enzymen en bacterien. over de laatste groep bestaan veel misverstanden. Men denkt vaak dat bacterien schadelijk zijn, maar voor onze huisdieren is het tegendeel waar. Honden bezitten een sterker maagzuur dan mensen en zijn veel beter in staat om met bacterien om te gaan. Door vers voedsel te verstrekken moet de maag van de hond weer aan het werk, met gevolg dat het maagzuur sterker wordt wat veel voordelen heeft.
Honden en katten hebben ook verse (fijn gemalen) botten nodig in hun voeding. Tevens dienen verse fijngemalen groenten een onderdeel uit te maken van het dagelijkse menu van uw huisdier. Tenslotte dient de voeding voorzien te zijn van diverse plantaardige olieen die rijk zijn aan onverzadigde en omega 3 vetzuren.
Honden en katten hebben dus verse voeding nodig. Katten zijn echte vleeseters, honden zijn prooieters. Honden hebben een spijsverteringsstelsel wat identiek is aan dat van hun voorouders de wolven.
Voor honden dient er dan ook altijd vuile pens in de verse voeding verwerkt te zijn. Vuile pens bevat tal van gunstige bacterien die een positieve invloed hebben op de darmflora. Een sterke afweermechanisme is grotendeels afhankelijk van een gezonde darmflora.
Waar is het van gemaakt?
Alle grondstoffen in Carnibest, van vlees tot olieen, zijn 100% goedgekeurd voor menselijke consumptie en voorzien van het E.E.G. keurmerk, en staat onder strenge controle.
In geen van de Carnibest voeders wordt varkensvlees verwerkt. Ook bevatten deze voedingingen geen botten van runderen of schapen
Wat Carnibest wel bevat is het volgende: vers kippenvlees(oa kipfilet, hart, maag, lever, nier) vers rundvlees(oa spiervlees, vuile pens, boekmaag, hart, lever, ) vers lamsvlees (spiervlees, vuile pens, en boekmaag, hart, lever, nier).

Ook bevat Carnibest een mix van diverse groentesoorten zoals: verse andijnie, sla, wortel,groene kool. Deze grote varieteit aan groenten wordt gepureerd en aan de vleesmenu's toegevoegd. Dit alles zorgt voor een supergezonde en gevarieerde maaltijd voor uw huisdier.


pups
pups
De rijst en olien in Carnibest vallen ook onder de noemer menselijke cosumptie. Er wordt gepofte witte rijst gebruikt voor alle voedingen, zowel voor de hond als voor de kat. Ook wordt koudgeperste, ongeraffineerde lijnzaagolie toegevoegd.Deze olie is rijk aan Omega-3 vetzuren.

Tevens wordt zonnebloemolie toegevoegd voor een gezonde vacht.
De maaltijden voor katten bestaan uit vers rundvlees en vers kippenvlees, gepofte rijst, plantaardige olien, vitaminen en mineralen.

Carnibest is gegarandeerd vrij van varkensvlees en salmonella en bevat GEEN bindmiddelen kleur-en smaakstoffen. De versvleesvoeding wordt diepbevroren geleverd en bevat daarom geen conserveringsmiddelen om het voer langer houdbaar te maken.

Bereiding :
De grondstoffen in Carnibest zijn vers en onverhit waardoor alle natuurlijke vitaminen en mineralen behouden blijven. Ook blijven de aminozuren in tact. Hierdoor wordt het natuurlijke "menu"dicht benaderd, vergelijkbaar met een prooidier.

Hypo-allergeen :
Carnibest bevat geen gluten die allergische reactie's kunnen veroorzaken bij honden en katten, voedingen zijn hierdoor geschikt voor honden die allergisch zijn voor bv tarwe.

Er zijn verschillende varianten Carnibest verkrijgbaar die rekening houden met de verschillende behoeften van dieren en eventuele aandoeningen, zoals allergien en suikerziekte. Alle voedingen van Carnibest zijn compleet, er hoeft niets aan toegevoegd te worden.

Waar te koop?

Natuurlijk zijn wij een verkoopadres.
Voor meer informatie en voor een verkoopadres in uw regio kijk op:

klik op de foto

carnibest

Sitemap

 

terug home mail volgende