Dit is de persoonlijke homepage van Schreuder,H_G_

Welkom bij Netvisit / SKV Kabelinternet,

Op deze plek heeft u ruimte voor uw persoonlijke homepage. Wij hopen dat u deze ruimte snel vult met uw eigen web pagina's. Hier volgen een aantal tips.

Als u nog niet zoveel van HTML weet is er De Nederlandse HTML uitleg. Een site die iets dieper op de materie in gaat is de HTML handleiding van de Rijksuniversiteit in Delft.Wilt u echt alle details van HTML dan kunt u kijken op de website van het World Wide Web Consortium, de bepalers van de HTML standaard.

Het eerste HTML bestand wat moet worden weergegeven als men uw adres intikt moet index.html of index.htm heten. Plaatjes en achtergronden die u gebruikt moet u ook copieren naar de FTP-server. Ook kun u directories aanmaken op de FTP-server, bijvoorbeeld aparte directories voor plaatjes en scripts.

Er zijn diverse programma's voor het maken van HTML pagina's. Bijvoorbeeld moderne tekstverwerkers zoals Microsoft Word en StarOffice voor Linux ondersteunen het ontwerpen van HTML. Hier kunt u een lijst vinden van HTML editors.

Als u deze pagina wil aanpassen kunt u verbinding maken met onze FTP-server. Er zijn diverse mogelijkheden om verbinding te maken met deze server. Er zijn diverse FTP programma's om uw eigen homepage naar de Netvisit webserver te sturen. Hier kunt u er een aantal vinden voor Windows.

Een andere mogelijkheid is dat u een HTML editor heeft met een ingebouwd FTP programma. Bijvoorbeeld de HTML editor Dreamweaver heeft deze ingebouwd.

Wij wensen u veel plezier met het maken van uw homepage !!